Next reclamemakers

Over ons

Reclame maken is een vak. Een vak waar we trots op zijn. Elke dag werken wij vol passie en vakmanschap aan de meest uiteenlopende creaties voor onze klanten. Wij maken reclame die blijft hangen. Letterlijk en figuurlijk.

Al meer dan 20 jaar zijn wij van Next reclamemakers de vertrouwde vertalers van de visuele uitstraling van een grote groep tevreden merken en bedrijven. Wij verzorgen het hele traject, van advies en planning tot uitvoering en nazorg.

Next reclamemakers biedt een zeer gevarieerd en compleet aanbod op het gebied van binnen- en buitenreclame. 

Bij Next reclamemakers staat kwaliteit, service en snelheid centraal. We gaan alleen voor de beste producten, we doen er alles aan om onze klanten snel in hun behoeften te voorzien en we staan bij vragen of problemen altijd klaar.

Geschiedenis

van de pol reclame next

Van de Pol Reclame is in 1977 opgericht. Vanaf dat jaar is men begonnen met het maken van allerlei mooie reclame-uitingen. Destijds al uitgevoerd met de modernste technieken en in hoogwaardige kwaliteit.

Januari 2014 is Van de Pol Reclame overgenomen door Sander Droomers, welke vanaf 2003 werkzaam is bij het bedrijf. Sander heeft de eer hooggehouden en zich altijd vol enthousiasme ingezet voor het maken van mooie reclame-uitingen, het leveren van kwaliteit én er voor zorgen dat de klant tevreden is!

Wij blijven up to date door cursussen en trainingen en we zijn altijd opzoek naar nieuwe technieken of materialen. Zo hebben wij onlangs ook geprinte woonoplossingen aan ons gamma toegevoegd. 

Per juli 2021 is Van de Pol Reclame overgegaan naar NEXT reclamemakers. 

Nieuwe naam, vertrouwde service!

Wij maken uw reclame!
Mail naar info@nextreclame.nl
of bel met 0412-642277